2019. már 23.

Tervezzgessünk!

írta: Madi88
Tervezzgessünk!

Elkezdődött az idei év. Újévi fogadalmak, megvalósítára váró álmok, tervek, célok, meg miegymás.

Nekem is újabb célok lebegnek a szemem előtt, mint futás terén, mint pedig a magánéletben. Számomra ez az év inkább a magánéleti dolgok felturbózásáról fog szólni, de azért versenyek is lesznek, meg futásban is fejlődni akarok, nem is keveset.

Kicsit nagyobb hangsúlyt fektetek a tanulásra, hogy előrébb jussak. Persze ez is kihatással lesz a futásomra, meg a sportra. Ha már nem kell tanulnom, több szabadidőm lesz, ha komolyabb pozícióba leszek, magasabb fizetéssel kisérve, több versenyre mehetek el, akár.

Futás területén az idei célom, az UTH teljesítése, terveim szerint, egy elég jó idővel. Nem nagyon tervezek ezenkívül, mert a tanulás közbeszólhat, meg lesznek családi programok is, meg a munkahelyem se tudom hogy engedi meg ezeket a versenyeket. De remélem sok betervezett  versenyre el tudok menni. Idén előnyben részesítem a Bükk környéki versenyeket és TT-ket, egyszerűen nincs kedvem annyit utazni. Van egy-két egyénileg teljesíthető futás is, amit ki akarok húzni idén a listámról (Vérkör, Vércse, Medves, Szénáskör, Balboa, KÖR?!). Novemberbe szeretném ismét teljesíteni a Piros85-öt. Külföldi verseny idén nincs betervezve.

Idei évtől, nagyobb hangsúlyt fektetek a keresztedzésekre, és az erősítésre. Nem szeretem a konditermeket ezért itthon szoktam tolni a TRX-el, kettlebellel és saját testsúlyos feladatokkal. Igyekszem rávenni magam, hogy többet bicajozzak, meg néha úszni is eljárjak. Próbálok rendszeresen masszőrhöz járni. Mellette tudatosabban kajálok! Nam meg kevesebbet iszok!

Mindenkinek egy kalappal az idei évre!

Pacsi

Szólj hozzá